Seminar Aikido

Plini de energie, sub îndrumarea lui Viorel Lungu Sensei, cursanții acestuia au încântat privirile celor ce au venit în data de 18 și 19 februarie la Seminarul de Aikido, organizat în Sala Polivalentă din Iași.

Deținător a 4 Dan Aikido Aikikai, Senseiul a reușit să surprindă publicul cu nenumărate demonstrații, care au urmat a fi repetate de fiecare cursant în parte. Mișcările sale aveau drept scop a arăta că nu forța este importană în apărare, acestea fiind, în realitate, foarte line, ci împiedicarea adversarului să atace. De asemenea, un detaliu foarte interesant aflat în cadrul seminarului este acela că, de cele mai multe ori, modul de apărare față de adversar este asemenea modului în care este mânuită sabia de lemn. Toate aceste demonstrații au părut precum un dans lin și, totodată, energic. Cursanții solicitați de Sensei pentru demonstrații au fost, de asemenea, foarte variați. Printre aceștia se numără o tânără cu privire încrezătoare, ale căror mișcări erau perfecte, ce inspira ideea de putere spirituală, și un tânăr entuziast, energic, ale cărui reacții au stârnit zâmbetul publicului. Nu doar cei din Iași au participat la acest seminar, ci și persoane din Vaslui, Bacău, Piatra Neamț și Pașcani.

O experiență de neuitat! Foarte respectuoși față de sensei, cu voci puternice care răsunau în întreaga sală, tinerii învățăcei au dat viață alături de Viorel Lungu Sensei unei arte care transpune frumusețea spiritului în mișcări de autoapărare.

Cei ce doresc să facă parte din acest grup vivace se pot înscrie oricând la antrenamentele de Aikido. Pentru informații puteți apela la numărul de telefon 0758613860 sau puteți trimite un email la adresa aikido@himawari.com

Reclame

Publicat de

Asociația Româno- Japoneză HIMAWARI

Asociația Româno - Japoneză HIMAWARI - Iași este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2007. Misiunea Asociației Himawari este să creeze un cadru organizat care să promoveze cultura niponă și studierea limbii japoneze prin organizarea de cursuri, spectacole și evenimente. P.S. Știați că "himawari" = "floarea soarelui" ?

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s