9 ani de Himawari ^_^/

 

Anul 2016 a reprezentat un an foarte activ pentru Himawari, reușind să organizăm diferite evenimente și participând deasemenea la multe activități care s-au desfășurat în orașul nostru precum: Seri Nipone la Cărtureşti, Festivalul  Hinamatsuri, Festivalul Tanabata, Şcoala de vară şi Himawari Cosplay, participare la evenimentul “Librex” , “Edu Funny Fest”, Festivalul “Artelor Marțiale”, “Șotron” și multe altele.

Pentru a sărbători, am încheiat vara cu aniversarea a nouă ani de la înfiinţarea asociaţiei. Astfel, în prima parte a zilei ne-am întâlnit în număr mare la Zona de Agrement Ciric şi împreună am participat la diferite activităţi de team-building, seara retrăgându-ne la sediu unde am continuat să sărbătorim printr-o mică petrecere.

Am început activitățile prin diferite jocuri interactive menite să destindă atmosfera precum: Tag Challenge, badmington, cărți sau Turnul Instabil. Activitatea principală a fost Quest Hunt-ul care a reprezentat o noutate adusă aniversărilor Himawari.

1

2

A trebuit să ne împărțim în mai multe echipe şi a fost necesară o colaborare strânsă pentru a reuşi să câştigăm cât mai multe puncte. Am avut diferite probleme de logică care au necesitat concentrare și folosirea imaginației dar şi probe fizice, cum ar fi duelul cu apă, sărituri cu sacii sau confruntarea cu sfoara.

3

Spre sfârșitul zilei, ne-am întors nerăbdători în sediul Himawari unde am încheiat seara cu cel mai bun tort cu Hima si Wari, mascotele asociaţiei!

     “Ca și organizator, mi-a făcut plăcere să stabilesc împreună cu echipa mea ce activități să realizăm și cum să facem ca totul să fie mai interesant și, în același timp, să ne apropiem ca și prieteni. Nu pot spune că totul a decurs conform planului, însă suntem conștienți că așa învățăm și ne motivăm să devenim mai buni în ceea ce facem. Cel mai important pentru mine a fost apropierea dintre membrii și faptul că ne-am distrat cu toții într-un mod diferit decât cum o facem în cadrul evenimentelor

(Laura Ioniţă-coordonator al departamentului de Comunicare).

4

La mulți ani

HIMAWARI

Sau

おたんじょうびおめでとうございます!

La o saptămână după aniversare, au avut loc mai multe schimbări la nivelul conducerii. Am felicitat membrii care au pus suflet în coordonarea activităților Himawari și care s-au ocupat fără ezitare, dând tot ce au putut pentru a  ajuta asociația și de asemenea, am ales împreună noul președinte interimar, împreună cu noii coordonatori:

Preşedinte Interimar: Elena Armeanu

0765 180 065 / elena.armeanu@himawari.ro

Secretar: Elena Alexandra Cocoloş

0743 021 244 / elena.cocolos@himawari.ro

Limbă japoneză: Oana Laura Fasolă

0741 261 033 / oana.laura.fasola@himawari.com

Dansuri: Elena Alexandra Cocoloş

0743 021 244 / elena.cocolos@himawari.ro

Creaţie: Elena Armeanu

0765 180 065 / elena.armeanu@himawari.ro

Origami: Cristina Adam

0768 068 986 / cristina.adam@himawari.ro

Manga şi ilustraţii: Livia Gheorghiu

0754 400 713 / livia.gheorghiu@himawari.ro

Literatură şi folclor literar nipon: Oana Roiu

0752 826 643 / oana.roiu@himawari.ro

Jocuri japoneze: Mihai Iov

0754 871 628 / mihai.iov@himawari.ro

Comunicare: Laura Elena Ioniţă

0751 925 648 / laura.ionita@himawari.ro

 “Ca şi coordonator al departamentului de Manga sunt bucuroasă că pot să-mi fructific talentul artistic într-un mediu propice dezvoltării abilităţilor personale şi, de asemenea, să îmi împărtăşesc cunoştinţele şi altor membrii.” Livia Gheorghiu

Așteptăm cu nerăbdare organizarea şi în acest an a cât mai multor evenimente marca Himawari cu sprijinul dumneavoastră!

Mulţumim!

どもありがとうございます!

Reclame

3 gânduri despre „9 ani de Himawari ^_^/”

  1. Felicitari, si la cat mai multe evenimente interesante si multi fani! (*`-`) Ganbatte kudasai!
    (PS – poate datele referitoare la echipa asociatiei ar trebui mutate cumva in sectiunea „Despre noi” pt a fi mai vizibile …altfel se pierd printre postarile blogului ^^ )

    Apreciază

    1. Vă mulțumim și vă aștepăm la evenimente. De asemenea aveți dreptate legat de informații, însă noile schimbări legate de administrație au fost deja înlocuite, iar noii coordonatori apar la fiecare departament în parte și la secția contacte. 🙂

      Apreciază

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s