Înscrieri la examenul JLPT (日本語能力試験 / Nihongo Nouryoku Shiken)

Selina.(Pixiv403217).full.1830497

Departamentul de Limba Japoneză din cadrul Asociaţiei româno-japonezHimawari  îşi invită cursanţii doritori să se înscrie la examenul de atestare a cunoştinţelor de limba japoneză (Nihongo Nouryoku Shiken), care va avea loc anul acesta Duminică, 6 decembrie.

Înscrierea va avea loc pe data de 26 septembrie (sâmbătă), de la ora 10:00, în sala de curs a asociaţiei.

Înainte de a veni la înscrieri, vă rugăm să urmaţi paşii menţionaţi în continuare, fără de care înscrierea nu este posibilă:

Pasul 1

Achitarea taxei de înscriere la examen în funcţie de nivelul la care doriți să vă înscrieți.

Taxele de înscriere pentru cele 5 niveluri sunt următoarele:

N1: 100 lei

N2: 100 lei

N3: 70 lei

N4: 70 lei

N5: 70 lei

Achitarea acestei taxe se poate face NUMAI prin bancă, în contul următor:

Asociaţia Profesorilor de Limba Japoneză din România

Cont IBAN: RO81RZBR0000060012836109

Raiffesen Bank, Sucursala Piaţa Romană

Piaţa Romană nr. 9, Bucureşti

a) Banii se pot depune în numerar la orice ghişeu / sucursală / filială Raiffeisen Bank din România (Bucureşti sau provincie).

  • menţionaţi pe formularul de depunere „Inscriere JLPT pentru (numele candidatului)” şi aveţi grijă să păstraţi copia după Foaia de vărsămînt pe care o primiţi de la bancă, deoarece aceasta reprezintă dovada efectuării plăţii şi serveşte drept chitanţă.
  • ATENŢIE!!! pe formularul de la bancă trebuie să apară obligatoriu numele candidatului; prin urmare, dacă, de exemplu, o persoană face depuneri pentru mai mulţi candidaţi, va trebui să completeze cîte un formular cu numele fiecăruia. Depunerea poate fi făcută de către părinţi pentru copii sau de către profesori pentru elevi etc., dar pe formular trebuie să apară OBLIGATORIU numele candidatului/ei care se va prezenta efectiv la examen. Vă rugăm să atrageți atenția funcționarilor de la bancă să completeze corect și complet numele candidatului!

ATENŢIE!    Pentru această depunere, banca percepe un comision din valoarea tranzacţiei. Comisionul trebuie suportat de către cel care face depunerea pentru ca suma ajunsă în final în cont să fie de exact 70 / 100 de lei.

b) Plata se poate face şi prin transfer bancar (inclusiv online), dintr-un cont deschis la orice altă bancă în contul de mai sus. Nu uitaţi să specificaţi „Înscriere JLPT pentru… (numele candidatului)” şi să printaţi Ordinul de plată emis la transfer.

Pasul 2

–          descărcaţi de aici formularul de înscriere: JLPT_application_form_2015b

Pasul 3

–          printaţi Formularul, numai faţă (6 pagini). NU printaţi faţă-verso!

Pasul 4

–          2 fotografii (3cm x 3cm sau 3 cm x 4 cm), nu mai vechi de 6 luni. Vă rugăm insistent ca fotografiile să aibă dimensiunea cerută și să vă scrieți numele pe spatele fiecăreia.

Pasul 5

Veniţi sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 10:00, cu formularul printat, cele două fotografii, şi copia dupa documentul care dovedeşte plata taxei de înscriere. Completarea formularului se va face împreună cu domnişoara profesor Oana Laura Fasolă.

Reclame

Publicat de

Asociația Româno- Japoneză HIMAWARI

Asociația Româno - Japoneză HIMAWARI - Iași este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2007. Misiunea Asociației Himawari este să creeze un cadru organizat care să promoveze cultura niponă și studierea limbii japoneze prin organizarea de cursuri, spectacole și evenimente. P.S. Știați că "himawari" = "floarea soarelui" ?

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s