Bine v-am găsit!

Yōkoso!

ようこそ!

Ne bucurăm să vă întâlnim și prin intermediul blogosferei și să vă anunțăm că de astăzi lansăm blogul Himawari, noua noastră casă, care sperăm să ne aducă mult mai aproape de voi, publicul iubitor de cultură japoneză şi nu numai.

De-a lungul timpului, prin scrierile noastre dorim să vă arătăm munca din culisele departamentelor (ce se face la Jocuri, dar la Creație? La Manga cum o fi?), dar și să vă împărtășim din cultura noastră organizațională (cine sunt Hima și Wari, dar George? Ce mai fac Gemini?), să vă oferim lecturi culturale prin articole (tradiții, povești, poezii, istorie etc), interviuri cu persoane de naţionalitate japoneză sau care doresc să îşi împărtăşească experienţa călătoriei sau a trăirii în tărâmul nipon (special guests), recenzii de film, de carte, de anime-uri sau manga şi multe altele.

Aici vom fi oamenii din spatele florii soarelui, cei care ne adunăm cu drag weekend de weekend la ședințe și, mânați de pasiunea pentru cultura japoneză și legați prin spiritul de voluntariat, punem la cale diferite activități cu gust nipon. Pe care vi le vom transmite și vouă.

hinamatsuri 2015

Credem în comunicarea cu voi, publicul nostru drag, și tocmai de aceea vă îndemnăm ca, orice sugestie/sfat/urare ați avea, să o lăsați în comentariile fiecărui articol sau pe pagina căruia i se adresează, iar noi vă vom răspunde în cât mai scurt timp posibil.

Ja, pentru a nu pierde nimic din toate acestea, abonaţi-vă pe e-mail şi fiţi cu ochii pe noi!

Mata ne!

またね!

sursă foto: userimages.imvu.com, fira.jp

Reclame

Publicat de

Asociația Româno- Japoneză HIMAWARI

Asociația Româno - Japoneză HIMAWARI - Iași este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 2007. Misiunea Asociației Himawari este să creeze un cadru organizat care să promoveze cultura niponă și studierea limbii japoneze prin organizarea de cursuri, spectacole și evenimente. P.S. Știați că "himawari" = "floarea soarelui" ?

3 gânduri despre „Bine v-am găsit!”

Ce părere ai?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s